Ligurian pesto of D.O.P. Genoa basil

Ligurian pesto of D.O.P. Genoa basil

Logo Alberti

Our Pesto respects the traditional ligurian recipe.

The most important ingredients are: DOP Genoa basil (only leaves, not stems), extra virgin olive oilpine nutsParmesan and pecorino cheesegarlic.

Thanks to a special processing, it is a long-life product but not pasteurized to maintain for a long time the typical brilliant green of the fresh pesto sauce home-made.

This delicious recipe, dates back to 1800 in the ligurian cuisine, is italian gastronomic heritage. Firstly used to flavour minestrone soup , during first years of ‘900 become condiment for pasta dishes.

Per favore effettua il login per utilizzare le funzionalità premium

Your cart is currently empty.

Return To Shop

ASSISTENZA

La tua opinione è importante, facci sapere cosa pensi di noi. Avrai la possibilità di indirizzare le tue osservazioni direttamente alla persona che ritieni di competenza all’interno di Alberti. Saremo pronti a rispondere ad ogni tua esigenza.

Sending

©2017 ALBERTI Choose the quality

or

Log in with your credentials

Forgot your details?